Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Mercè Fort Rodríguez

Dinamitzadora TIC. Agent d’innovació social digital.

[email protected]

Santa Bàrbara

Entitats relacionades: Smartcentre Santa Bàrbara

Helix: Administració pública

Formo part dels projectes

  • Smartcentre

    L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha estat pioner amb aquest centre amb un enfocament únic, innovador i integral de la prestació de serveis amb informació, assessorament, orientació i recolzament a tot tipus de públic. Per això, i atenent a les demandes i necessitats de la ciutadania, els serveis tradicionals que s’oferien de biblioteca, infocentre i punt d’informació juvenil s’han fusionat per acomplir 3 objectius principals: unir a la comunitat en un lloc amigable, cultural i tecnològic, millorar els serveis per atraure a nous públics i promoure l’adquisició de coneixements i aprenentatge. Tot això, juntament amb el fet que està equipat amb els mitjans informàtics i tecnològics d’última generació i amb accés gratuït a internet, fa que s’hagi confeccionat un pla d’activitats de dinamització per a totes les edats (infantil, juvenil, adults i gent gran) i de diferents temàtiques (educació, formació, tecnologia, cultural, lleure i oci, promoció i associacionisme). Un pla que contempla la realització d’un ampli ventall d’activitats com club de lectura, taller de memòria, cursos de formació, contacontes, activitats juvenils, jocs de taula, la nostra història planera, moments històrics peculiars, activitats TIC, activitats extraescolars, programes d’inserció laboral, a més d’activitats puntuals que s'ofereixen durant tot l’any.

    Més informació
  • SmartLAB

    A l’Smartcentre, hi trobem l’espai SmartLAB, un laboratori d’Innovació social digital. L’SmartLAB és un lloc obert a la creativitat on poder dur a terme projectes innovadors. Comptem amb les eines i recursos necessaris per afavorir la innovació social digital. L’SmartLAB treballa per convertir-se en una eina pública de referència perquè els diferents agents socioeconòmics del nostre territori, ciutadania, administració, teixit empresarial i centres de coneixement (Quàdruple Hèlix) detectin problemàtiques i mancances de l’entorn més proper i treballin integrant les TIC i la innovació per trobar i testejar possibles solucions a un projecte o repte en benefici de tots els agents implicats.

    Més informació
  • Necesser NTIC

    NTIC, un projecte impulsat des de l’Smartcentre de Santa Bàrbara, que està pensat per trencar amb els estereotips de gènere. “Què passa quan el necesser d’una Dona porta un cable de xarxa, o un adaptador, o un tornavís..?” L’objectiu de la presentació és desplegar el concepte del Necesser TIC a tota Catalunya i que, mitjançant el canvi de perspectiva d’aquest objecte, es promogui la visibilitat del poder de la dona i les seves capacitats en el sector TIC.

    Més informació

Col·laboro amb:

Forma part de:

Quines temàtiques són del seu interès?

Administració digital, Educació, Innovació Social, Innovació Tecnològica, Robòtica i cultura maker, Salut i benestar