Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

TIC Anoia

L’associació TIC Anoia treballa per impulsar l’ecosistema TIC de l’Anoia. Neix amb l’objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes en l’àmbit comarcal sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les empreses i al territori.

Tipus d’entitat: Privada

Activitat que desenvolupa dins del lab o entitat: TIC Anoia pretén treballar des de tres òptiques diferents: el propi teixit TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) del territori, dinamitzant tant les empreses com els professionals d’aquest àmbit, i el teixit empresarial en general, usuari d’aquestes tecnologies.
És per això, que es planteja aquests objectius:

1. Constituir un espai de reflexió sobre l’ús de les TIC a les empreses del territori i donar-los suport per tal que esdevinguin més competitives i productives a partir de l’ús d’aquestes tecnologies.

2. Oferir suport al teixit empresarial TIC local donant-los a conèixer els ‘recursos’ que tenen disponibles a diferents nivells (associacions, col·legis, patronals, mapa TIC, ajudes,…), així com facilitar l’intercanvi d’experiències entre elles.

3. Promoure les empreses TIC locals a nivell local, nacional i internacional.

4. Esdevenir una veu autoritzada en aquests temes relacionats, actuant a la vegada com a ‘lobby’ davant les administracions públiques (Societat de la Informació i el Coneixement, Tecnologies Digitals,…).

5. Debatre i promoure activitats de foment de la Societat de la Informació a la comarca.

Persona de contacte: Jaume Catarineu