Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Anna Goixens

Sóc una emprenedora apassionada per la comunicació i el màrqueting digital, amb un enfocament resolutiu i multidisciplinari. Estic especialitzada a enfortir la presència digital de petits negocis i emprenedores, transformant idees en estratègies efectives que maximitzen l’abast i la interacció a través de diferents plataformes.

El 2020 vaig crear el projecte Poblenou Digital, una agència de comunicació digital on juntament amb el meu equip creem i executem solucions innovadores a xarxes socials, desenvolupament web, SEO i SEM, impulsant el creixement digital dels nostres clients.

Crec fermament en el poder de les sinergies i en la col·laboració entre dones emprenedores, per això l’any 2022, vaig decidir crear TechMujer, una plataforma amb un cercador de dones referents locals per donar visibilitat al màxim de dones possible. Actualment tenim el cercador en marxa en 3 Ajuntaments: Sant Joan Despí, Sant Pere de Ribes i Sant Boi de Llobregat. També formo part de forma activa de l’associació Donesqueinspiren.cat.

Amb més de 15 anys d’experiència en rols de lideratge a diversos departaments, tinc una comprensió integral de les necessitats digitals dels negocis a l’era actual. El meu objectiu és col·laborar estretament amb tu per assegurar que la teva visió empresarial es materialitzi i es prosperi en l’entorn digital.

Si cerques crear o revitalitzar el teu lloc web, dissenyar una estratègia efectiva per a xarxes socials, o simplement desitges discutir les teves idees sobre un projecte prenent un te (no sóc aficionada al cafè!), no dubtis en contactar amb mi.

Estic aquí per ajudar-te a navegar pel món digital i veure el teu negoci assolir nous reptes!

[email protected]

Barcelona

Entitats relacionades:

Helix: Administració pública, Ciutadania/entitats, Empresa

Formo part dels projectes

  • Cercador de Dones expertes referents

    Cercador per visibilitzar el talent femení local.

    Més informació

Col·laboro amb:

Forma part de:

No hi ha cap forma-part-de associat.

Quines temàtiques són del seu interès?

Administració digital, Art, Cultura Digital i Media, Desenvolupament de negoci i emprenedoria, Innovació Tecnològica