Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

VAG

El VAG (Video Art Game) impulsa la cultura digital i la indústria del videojoc a les Terres l’Ebre, amb l’objectiu de generar ocupació, retenir talent i catalitzar el desenvolupament de projectes disruptius a través d’una incubadora innovadora i rural.

Amb l’objectiu d’introduir el món dels videojocs a les Terres de l’Ebre i demostrar les seves oportunitats en estudis i ocupació, entre moltes d’altres activitats que es duen a terme durant l’any, el projecte VAG presenta l’event anual VAG Experience.

El VAG Experience destaca com el primer esdeveniment cultural dedicat als videojocs al país. Aquest esdeveniment és una trobada cultural digital que engloba els àmbits dels videojocs, l’art audiovisual, l’entreteniment i la indústria de l’oci digital. Durant aquest cap de setmana, experts comparteixen els seus coneixements amb el públic, convertint-lo en partícip d’experiències culturals positives. Les activitats aborden temes culturals, divulgatius i d’experiències, proporcionant una oportunitat única per descobrir i aprofundir en l’ús i els beneficis de l’entreteniment i la cultura digital.

[email protected]

Amposta

Entitats relacionades:

Helix: Ciutadania/entitats

Formo part dels projectes

No s'han trobat projectes.

Col·laboro amb:

No s'han trobat projectes.

Forma part de:

Quines temàtiques són del seu interès?

Art, Cultura Digital i Media, Clústers i ecosistemes d'empreses, Desenvolupament de negoci i emprenedoria, Educació, Innovació Social, Innovació Tecnològica