skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
29
abril
2024
A les 16:00h.

Living Labs per la la gestió de processos d’innovació oberta en ecosistemes empresarials

En línia
Inscripcions

La innovació oberta s’ha transformat en una estratègia clau per impulsar el creixement i la competitivitat de les empreses en l’actualitat. En aquesta jornada formativa s’introduirà l’ús dels Living Labs com a instruments pràctics per fer més eficient i significativa la gestió de projectes i activitats en ecosistemes industrials d’innovació oberta.

En aquest context, els Living Labs sorgeixen com una poderosa eina per co-dissenyar i experimentar noves innovacions des d’una perspectiva interdisciplinar i de valor compartit (Shared Value), afavorint un entorn més propici per la generació de noves oportunitats de negoci. En aquesta sessió proporcionaremo exemples clars de com els Living Labs estan apareixent en alguns clústers empresarials com a facilitadors durant la incorporació de tecnologies avançades en processos de conceptualització i desenvolupament de nous productes i solucions per part de PIMEs. De la mateixa manera, revisarem estratègies específiques de gestió fonamentades en els Living Labs que deixin complementar les competències dels project managers que s’estan especialitzant en la resolució de reptes empresarials mitjançant la col·laboració amb entitats externes i la incorporació de tecnologia.

Organitza:

Computer Vision Center

Col·laboradors:


Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT), AMBIT Cluster, CIDAI – Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence