skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
18
juliol
2023
A les 12:00h.

Plenària d’estiu del CatSud

En línia
Inscripcions

El Col·laboratori Catalunya organitza la primera plenària d’aquest 2023 del Col·laboratori CatSud, que tindrà lloc el 18 de juliol de 12 h a 13.30 h. L’esdeveniment serà en format virtual a través de la plataforma Zoom.

Les plenàries del Col·laboratori Catalunya, se celebren bianualment, estan obertes a la participació de la ciutadania, administracions, empreses, universitats i centres de recerca de la demarcació de Tarragona interessades en conèixer i/o participar en el Col·laboratori CatSud. En concret, aquesta plenària persegueix un doble objectiu: d’una banda, reunir i potenciar les sinergies entre entitats i persones que han participat i participen en les activitats del Col·laboratori CatSud; d’una altra, donar conèixer la iniciativa al territori per involucrar i sumar nous participants.

Durant la jornada s’intercanviaran bones pràctiques i experiències i es posaran en contacte agents del territori per treballar oportunitats de col·laboració en diferents temàtiques: Cluster Moble, interiorisme i turisme; 5G al món rural i transformació digital, videojocs i gaming, formació i talent i, finalment, salut, i entre d’altres. També es dedicarà un espai a presentar alguns dels nous reptes del territori ja sigui de noves entitats participants en el Col·laboratori o d’entitats amb participació habitual així com possibles vies de finançament per les diferents entitats i projectes.

Programa:

  • Benvinguda i presentació assistents
  • Breu introducció als Col·laboratoris
  • Presentació de nous projectes en marxa o emergents
  • Metodologia “Start, Stop, Continue” en sales temàtiques: clusters Moble, interiorisme i turisme, 5G Món Rural i la transformació digital; videojocs i gaming; formació i talent; salut i altres.
  • Posada en comú de les sales temàtiques
  • Reptes detectats del territori
  • Vies de finançament per entitats i els possibles projectes
  • Cloenda
  • Fi de la jornada

T’esperem en aquesta plenària, on enfortirem les sinergies entre tots els agents per innovar, sumar i transformar el territori!

El Col·laboratori Catalunya, iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya i Fundació i2CAT, fomenta la Innovació Social i Digital a través a través d’una xarxa formada per una xarxa de persones i entitats innovadores de diferents territoris a partir de la quàdruple hèlix (recerca, empresa, administració i ciutadania).

Un dels principals objectius de la iniciativa és crear noves estructures col·laboratives a través de la innovació oberta i el món digital que permetin construir sinergies, projectes, iniciatives i accions de diferents tipus amb l’objectiu últim d’accelerar una transició digital inclusiva i a partir d’una visió compartida del futur del territori.

Organitza:

Generalitat de Catalunya i Fundació i2CAT