skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
27
octubre
2022
A les 10:00h.

Trobada Col·laboratori Catalunya i Punt TIC. Un salt endavant.

En línia
Inscripcions

El pròxim dijous 27 d’octubre, de 10 a 11.30 h, ‘Oficina Tècnica i de Dinamització, la Fundació i2Cat i la Secretaria de Polítiques Digitals impulsa una trobada virtual per explicar el projecte Col·laboratori Catalunya. Sota el títol “Col·laboratori Catalunya i Punts TIC. Un salt endavant”, la jornada vol esdevenir un espai de treball per fomentar les possibilitats i sinergies entre la Xarxa Punt TIC i els col·laboratoris, així com facilitar un salt endavant tant per les entitats i organitzacions com les persones usuàries dels punts.

La sessió està adreçada a totes les persones dinamitzadores dels Punt TIC i representants de les seves entitats gestores tals com ajuntaments, consells comarcals, biblioteques, entitats sense ànim de lucre, etc. La sessió tindrà una part teòrica on es presentarà el Col·laboratori Catalunya i una part pràctica dinamitzada on s’identificaran els reptes socials a través d’eines digitals i col·laboratives.

El Col·laboratori Catalunya és una xarxa formada per administracions, universitats i centres de recerca, empreses i ciutadania d’un territori que aprofita els seus actius i coneixements per innovar conjuntament i resoldre els reptes que es plantegen, esdevenint un instrument de suport a una transició digital inclusiva a Catalunya.