skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
30
setembre
2022
A les 10:00h.

VAG Experience 2022: “El Col·laboratori Catalunya, una oportunitat per a la transformació social i digital”

Presencial
Auditori de La Unió Filharmònica d’Amposta
Inscripcions

El pròxim 30 de setembre es presentarà la iniciativa del Col·laboratori Catalunya en el marc del congrés VAG Experience, la trobada anual relacionada amb el món dels videojocs, l’art i la indústria de l’oci digital de les terres de l’Ebre. La presentació tindrà lloc entre les 10 h i les 12.30 h a l’Auditori de La Unió Filharmònica d’Amposta (Com arribar-hi?) i s’emmarca en un conjunt de xerrades culturals vinculades al món i a la transformació digital.

L’objectiu de la presentació és acostar el Col·laboratori Catalunya al públic més jove i a la ciutadania en general, explicant com la iniciativa pot contribuir a la transformació social i digital a Catalunya. També s’analitzarà des de la vessant educativa i de cooperació entre els agents de la quàdruple hèlix (administracions, universitat, empreses i ciutadania) com fomentar la creació d’oportunitats laborals, especialment per als més joves, en els sectors digital, artístic i de la indústria de l’oci digital.

La presentació, en format conversa, comptarà amb participació de tres actors de la iniciativa per abordar els diferents temes: Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; Rafel Nualart, gestor en Innovació Social Digital del Col·laboratori Catalunya; i Júlia Krukonis, membre de l’organització del VAG Experience i formadora dels tallers VAG Kids. La conversa la moderarà Valentí García, president de l’associació VAG.

Programa

09:30 h Recepció assistents

10:00 h “Les oportunitats laborals dins dels eSports”

  • Max Dalmau, manager d’e-Sports (Wizards)

10:35 h “El català als videojocs”

  • Membres de Gaming.cat, la comunitat de jugadors catalans i de parla catalana més gran de Catalunya

11:00 h “Ciberseguretat en els videojocs”

  • Martin Vigo i Alexis Porros, conductors del podcast Tierra de Hackers

11:30 h Pausa cafè

11:45 h “El Col·laboratori Catalunya, una oportunitat per a la transformació social i digital”

  • Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya
  • Rafel Nualart, gestor en Innovació Social Digital del Col·laboratori Catalunya
  • Júlia Krukonis, membre de l’organització del VAG Experience i formadora dels tallers VAG Kids
    Modera Valentí García, president del VAG

12:15 h Cloenda de la jornada

  • Víctor Matute (Pazos64) i Eric Rodríguez, conductors del programa Charlando incluso de videojuegos

Sobre el VAG Experience

La 3a edició del Video Art Game Experience (VAG Experience) se celebra del 29 de setembre a l’1 d’octubre a diferents ubicacions de la ciutat d’Amposta. El VAG Experience és una trobada anual relacionada amb el món dels videojocs, l’art, l’entreteniment i la indústria de l’oci digital per impulsar la indústria del videojoc a les Terres de l’Ebre, la cultura digital, la importància de les empreses TIC i la inquietud en les noves tecnologies digitals i d’aquesta indústria per part del jovent i la ciutadania en general.

Cada any el VAG Experience se centra en temàtica diferent i enguany es focalitzarà en la importància de la seguretat als videojocs i del coneixement dels eSports com indústria, oci i generador d’oportunitats digitals. El VAG Experience 2022 l’impulsa l’Associació VAG, entitat que forma part del Col·laboratori CatSud conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut Montsià. Aquesta sessió en particular compta amb el suport del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, la Fundació i2CAT, l’Àrea 5G i el Col·laboratori Catalunya.

Organitza:

Associació Cultural Vídeo Art Game, Ajuntament d’Amposta, Institut Montsià

Col·laboradors:


Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Fundació i2CAT, Àrea 5G, Col·laboratori Catalunya