Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Fundació i2CAT

La Fundació i2CAT és un centre CERCA sense ànim de lucre que promou activitats d’R+D+i al voltant de les tecnologies digitals avançades i la seva arquitectura, aplicacions i serveis.

Els 18 anys de recerca internacional i local avalen l’expertesa d’i2CAT en els camps del 5G, IoT, VR i tecnologies immersives, ciberseguretat, blockchain, intel·ligència artificial, New Space i Innovació Social i Digital.

El centre col·labora amb empreses, administracions públiques, institucions acadèmiques i usuaris per tal d’aplicar aquest coneixement en la resolució de reptes socials i empresarials.

Tipus d’entitat: Privada. Centre de recerca, fundació privada

Activitat que desenvolupa dins del lab o entitat:Les activitats d’i2CAT engloben les àrees de recerca, amb un paper clau en el Programa Marc de Recerca i Innovació de la UE i projectes estratègics que lideren iniciatives locals que reforcen les polítiques digitals de l’administració pública i la transferència de tecnologia, fomentant la col·laboració en R + D amb empreses per desenvolupar solucions innovadores orientades al mercat.

Persona de contacte: Liliana Arroyo