skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Interiors Living Lab de CENFIM

El CENFIM es va fundar l’any 2006 com a centre de difusió tecnològica de la fusta i el moble a Catalunya amb l’objectiu d’impulsar la competitivitat mitjançant la innovació i la internacionalització. A causa de l’interès de les activitats realitzades, es van ampliar els beneficiaris fundacionals per incloure empreses i entitats més enllà de Catalunya i, també, altres sectors productius de l’hàbitat complementaris amb el moble: il·luminació, paviments, tèxtil de la llar, revestiments, bany i decoració.

El clúster confia que és possible gestionar els sectors manufacturers tradicionals d’una manera diferent. Els agrada resoldre els reptes de forma col·laborativa, entenent que les necessitats individuals d’una empresa poden ser oportunitats per abordar conjuntament activitats que es beneficiïn economies d’escala i sinergies de producte.

Compten en les seves activitats, els actors rellevants del sector de l’hàbitat i també d’altres sectors no directament relacionats. Tenen acords de col·laboració amb nombroses entitats (centres de coneixement, associacions empresarials i associacions professionals, clústers, media partners…) amb els quals comparteixen experiències i aprenem junts.

Tipus d’entitat: fundació privada, clúster empresarial

Activitat que desenvolupa dins del lab o entitat: Interiors Living Lab promou el desenvolupament de noves metodologies co-creatives d’innovació oberta i tecnologies d’anàlisi de l’experiència entre els principals actors de la cadena de valor de l’equipament d’espais de l’hàbitat.

Persona de contacte: Jaisiel Madrid Sánchez

Web del clúster CENFIM: www.cenfim.org