Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Jordi Ayala

Treballo a la Fundació i2CAT com a gestor territorial en projectes d’innovació vinculats a les Tecnologies Digitals Avançades (TDA) als àmbits del Penedès i la Catalunya Central, en el marc de l’estratègia de les Àrees Digitals de la Generalitat de Catalunya.

La meva funció dins de la organtizació és impulsar i fer efectiva la transfarència de coneixement entre els departaments de recerca d’i2CAT i el territori. D’aquesta manera promoure la incorporació de tecnologies digitals com la intel·ligència artificial, l’IoT, el Blockchain, les tecnologies immersives, la ciberseguretat, les tecnolgies satel·litals, etc.. en el dia a dia de les diferents organitzacions públiques i privades i la ciutadania en general.

Aquesta transferència de coneixement es pot fer de moltes maneres diferents, a través de workshops, jornades, xerrades, formacions, proves pilot, etc. Totes aquestes maneres tenen un denominador comú, i és que ESTAN BASADES EN LA COL·LABORACIÓ entre i2CAT i els agents que treballen dia a dia al territori.

Si veus possibiltiats de col·laboració amb nosaltres en algun projecte que tinguis al cap relacionat amb les tecnolgies digitals avançades, no dubtis en contactar-me i ho comentem!

[email protected]

Sant Pau d'Ordal

Entitats relacionades: Fundació i2CAT

Helix: Acadèmia

Formo part dels projectes

 • Estratègia Àrees Digitals de Catalunya

  Àrees Digitals és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya amb el suport de Mobile World Capital Barcelona i de la Fundació i2CAT. El projecte s’emmarca en l'Estratègia d'Innovació Social i Digital Territorial de la Generalitat i transforma les fins ara anomenades Àrees 5G en espais de disseminació i promoció territorial de les Tecnologies Digitals Avançades (TDA). Àrees Digitals s’articula al voltant d’una metodologia basada en la col·laboració entre actors i comunitats de la quàdruple hèlix (ciutadania, empresa, administració pública i centres de recerca o universitats) per generar nous projectes i inversió en recerca i desenvolupament arreu de Catalunya.

  Més informació

Col·laboro amb:

 • Generalitat de Catalunya

  Arees Digitals

 • Fundació Mobile World Capital

  Arees Digitals

Forma part de:

 • Àrees Digitals

Quines temàtiques són del seu interès?

Innovació Social, Innovació Tecnològica, Living Lab, SmartCities