skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Col·laboratori Catalunya

El Col·laboratori Catalunya celebra la seva primera reunió de treball amb èxit de participació

Més de 60 assistents provinents d’entitats de tot el territori van assistir a la dinàmica virtual per cocrear el pla de suport de la iniciativa

El Col·laboratori Catalunya, impulsat pel Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT, va organitzar el dimarts 13 d’abril la seva primera jornada de treball, oberta a totes les persones i entitats del territori català. La jornada va comptar amb la participació de més d’una seixantena d’assistents que, durant la dinàmica virtual, van tenir l’ocasió de presentar-se i donar a conèixer els projectes d’innovació social i digital que estan desenvolupant en els seus municipis respectius.

Durant la trobada es va presentar el projecte Col·laboratori Catalunya per situar aquells assistents interessats en el projecte i que encara no en són membres. A més d’esdevenir un espai d’intercanvi d’impressions sobre la iniciativa, la jornada va servir per connectar agents d’innovació i entitats de tot el territori català.

Per la dinàmica, els assistents es van organitzat en diferents grups de treball per cocrear la resposta a les grans àrees que conformen el pla de treball del Col·laboratori Catalunya: el model de gestió i organització, l’impuls i acompanyament dels projectes que en sorgeixen, la dinamització de la comunitat i la comunicació, i la generació de continguts, activitats i recursos.

Entre les conclusions presentades per cada grup de treball destaquen les propostes de crear una eina digital per a l’intercanvi de coneixement i millorar la interconnexió entre membres; constituir grups de treball temàtics i també específics per tractar la resolució de reptes comuns; generar una base de dades de projectes i contactes, i organitzar una activitat anual oberta a la participació de tots els col·laboratoris.

La jornada va finalitzar amb la presentació de les pròximes activitats i convocatòries del Col·laboratori Catalunya i el recull d’una valoració excel·lent per part dels assistents.

Podeu consultar i/o afegir més iniciatives a l’espai virtual de la sessió

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!