Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Col·laboratori Catalunya

Trenta agents d’innovació i fabricació digital treballen per apropar als canvis tecnològics al teixit empresarial i a la comunitat educativa

El Consell Comarcal va organitzar el dimarts 12 de juliol, una nova trobada de la Xarxa comarcal de fabricació digital del Vallès Occidental a l’espai Fab Lab Sant Cugat, que va reunir a agents i centres vinculats o interessats en apropar la tecnologia al territori. La sessió, dinamitzada pel Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Fundació i2CAT, tenia l’objectiu d’actualitzar i ampliar el perfil del mapa d’espais i agents de fabricació digital de la comarca; revisar i identificar nous reptes, necessitats i interessos comuns i cercar sinèrgies de col·laboració entre els participants.

Durant la sessió també es va exposar l’actual context comarcal vinculat amb els principals programes i xarxes que estan convergint en el Vallès Occidental, la iniciativa Col·laboratori Catalunya del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT, la Xarxa UAB Open Labs i la Xarxa comarcal dels espais de fabricació digital del Vallès Occidental.

A la sessió hi van participar més de 30 persones provinents de diferents àmbits, com ajuntaments, agents econòmics, centres educatius, universitats, centres tecnològics, empreses i fablabs de la comarca i espais vinculats a la fabricació digital i cultura maker.

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!