skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Col·laboratori Catalunya, Notícies

El Col·laboratori Catalunya presenta els objectius de la iniciativa a entitats de la xarxa PuntTIC

El Col·laboratori Catalunya i el PuntTIC van organitzar una jornada virtual el 27 d’octubre amb l’objectiu d’incrementar les sinergies entre les entitats que conformen la xarxa Punt TIC i el Col·laboratori Catalunya. Amb el nom ‘Col·laboratori Catalunya i Punts TIC. Un salt endavant’, la sessió va oferir un impuls al creixement de les entitats i usuaris dels punts en el desenvolupament dels seus projectes.

Rafel Nualart, gestor de la iniciativa Col·laboratori Catalunya i gestor d’innovació social i digital a l’àrea DST a la Fundació i2CAT, va inaugurar la sessió remarcant que “per aconseguir una societat digital i inclusiva, cal una ciutadania apoderada, activa i digitalitzada que participi en solucions d’impacte al territori”. Des de l’SmartCentre Santa Bàrbara, Mercè Fort, va explicar que formar part del Col·laboratori CatSud ha permès a l’entitat que representa fer un pas més gràcies a la col·laboració amb altres actors i l’impuls de projectes d’impressió 3D o vinculats al metavers. Finalment, des de la Cooperativa AEMA Hospitalet i Punt TIC La Florida-Les Planes, Albet González, va explicar la tasca d’acompanyament que realitzen per al desenvolupament formatiu i sociolaboral dels joves del barri.

La jornada va comptar amb una dinàmica virtual en la qual els assistents van poder presentar-se i compartir interessos, com ara els projectes del territori en els quals participen o bé amb quins agents voldrien interactuar.

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!