skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
CatCentral, Col·laboratori Catalunya

El Col·laboratori Catalunya organitza una jornada a Vic per compartir projectes i experiències d’innovació social i digital 

L’objectiu de la sessió és oferir un espai de trobada entre  ciutadans i institucions per promoure el desplegament de projectes digitals i socialment inclusius

El Col·laboratori Catalunya, amb la col·laboració d’Àrees Digitals i Laboratori d’Innovació Local, totes tres iniciatives impulsades per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, la Universitat de Vic i l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, organitza la jornada “Temps de col·laboratoris: Impulsant la innovació social digital en l’àmbit local” el pròxim 19 d’octubre, de 9 h a 17 h a l’Edifici El Sucre, de Vic, concretament, a la sala Coll Bardolet (c/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 08500 Vic). L’objectiu de l’acte és aprofundir i conèixer eines, projectes i metodologies que situen els ciutadans al centre de la innovació per tractar de forma més eficient els reptes socials actuals.

La jornada neix de la voluntat de la Direcció General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya d’apropar la innovació social digital a la ciutadania perquè pugui comptar amb eines efectives per desenvolupar-se en nous entorns cada cop més digitals. D’aquesta manera, la innovació social i digital promou la participació ciutadana, fomenta el desenvolupament local i la col·laboració entre institucions públiques i privades. 

La jornada comptarà amb una benvinguda institucional a càrrec de la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Liliana Arroyo, seguida de la presentació de projectes d’èxit d’innovació social i digital que exemplifiquen l’efecte col·laboratori i com l’ús  correcte de la  tecnologia suposa l’element clau per treballar en polítiques més justes, equitatives i inclusives. Seguidament, la oferirà els assistents un espai de networking guiat, en el qual podran conversar amb les persones impulsores dels casos exposats i, alhora, potenciar la coneixença i les sinergies amb la  resta de participants, que conduirà dues formacions per conèixer amb més detall les tecnologies digitals avançades i la innovació social i digital. A la tarda, l’acte comptarà amb una visita oberta a tota la ciutadania per diferents equipament d’innovació de Vic. 

L’horari de la jornada és des de  les 9 h fins les 17 h i les inscripcions ja estan obertes en aquest enllaç, on també hi ha més informació de la sessió.

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!