Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Co-ARCHE

Aplicació que cerca incrementar la motivació de tots els públics, però especialment la dels joves, en temes relacionats amb el patrimoni cultural gràcies a l'ús de la Realitat Augmentada per complementar els continguts dels elements patrimonials. Iniciativa generada per entitat/s…

Read more

Montessori Tech

UDiGiEdu. Projecte finançat amb fons europeus amb l’objectiu de dissenyar un nou enfocament per aplicar la metodologia Montessori en les activitats tecnològiques a l’aula, en especial, en el context d’escoles multiculturals. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

Creative STEAM

UdiGitalEdu. Call K2 per a l'intercanvi de bones practiques entre centres educatius. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

InventCAT

UdiGitalEdu. Tecnologies i creativitat per nens; un projecte de 2 anys lligat als ODS que consisteix en compartir i debatre en un bloc i realitzar classes aparellades amb altres aules d'altres escoles.Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

Dia de la Inventora

Per donar visibilitat també a la dona inventora, neix el projecte Dia de la Inventora, amb l'objectiu de fer divulgació activa sobre dones inventores de les àrees STEAM. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

Vesteix-Tech (Moda i Tecnologia)

Iniciativa que pretén aconseguir que persones del món del sector tèxtil puguin aprendre com incorporar la tecnologia en les seves creacions i també que, persones que tinguin interès en la tecnologia, descobreixin un altre possible aplicació real. També es vol…

Read more

New Tech Senior

Des de la comunitat Espai Girona plantregen un projecte per a l'ajuda en la creació de diferents accions dins l'escenari educatiu.Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

Art Beyond Gaze Erasmus+

Implementació de tallers i formació d'art i inclusió d'habilitats mentals i innovació. Hi col·labora l'Escola Art Olot i Joan XXIII.Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more