Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
CatSud, Notícies

L’Ajuntament de Tarragona impulsa el TGN_SOCIAL_LAB per promoure la innovació social i digital oberta

El proper 2 de juny tindrà lloc la jornada de presentació del Tgn_Social_Lab, un punt de trobada per a persones i entitats que volen impulsar la innovació social i digital a la ciutat de Tarragona

El proper 2 de juny, de 10 a 12 del matí, se celebrarà la jornada de presentació del Tgn_Social_Lab, un punt de trobada per a persones i entitats que volen impulsar la innovació social i digital a la ciutat de Tarragona mitjançant la creació conjunta de projectes que donin respostes concretes a reptes específics. 

Es tracta d’una sessió en línia dirigida a tot tipus de persona interessada en la innovació social i digital tant a estudiants, com activistes socials o digitals, empresaris, docents, ciutadans de Tarragona. La jornada s’iniciarà amb la benvinguda institucional a càrrec del conseller d’Ocupació Manel Castaño i la directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya Joana Barbany. Seguidament, el sotsdirector de la Fundació i2CAT, Artur Serra, parlarà sobre “Què és la innovació social i digital?”. Després s’exposaran diferents projectes d’innovació social i digital d’altres ciutats com Coboi de Sant Boi de Llobregat o Sant Feliu Innova de Sant Feliu de Llobregat. També es farà una presentació del projecte Tgn Social Lab. Finalment s’obrirà un torn d’intervencions a les persones assistents a la jornada amb la intenció de respondre preguntes, compartir visions i intencions al voltant dels reptes que cadascú pugui aportar i conèixer persones interessades a participar en el projecte, tot generant sinergies entre les persones assistents.

Pla de Reactivació Socioeconòmica  

Aquest projecte s’emmarca en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest recull els projectes que el consistori durà a terme per tal de reactivar el teixit socioeconòmic de la ciutat per fer front a les conseqüències derivades de la COVID-19.

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!