Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Notícies

Bàrbara Outeiro: “La tecnologia audiovisual pot millorar el benestar i l’educació i assolir oportunitats accessibles i assequibles”

Des de la secció “Som Col·labers”, conversem amb Bàrbara Outeiro, responsable d’innovació de Suara Cooperativa, una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb 40 anys d’experiència acumulada en el sector de l’atenció a les persones, donant resposta a la globalitat del cicle vital de les persones. Entre les seves accions, destaquen les línies de treball, com ara el Wellness, l’Economia circular i Makers amb noves tecnologies i metodologies des de la innovació oberta.

Quins són els principals reptes que afronteu actualment com a entitat?

D’una banda, allargar l’estada de les persones grans o en situació de dependència a les seves llars gràcies a noves tecnologies, integrar la tecnologia audiovisual, RV, RI i RA per millorar el benestar i l’educació, i assolir oportunitats accessibles i assequibles.

Què us aporta formar part del Col·laboratori Catalunya?

Sobretot aprenentatge, participació, fer xarxa, coneixement i inspiració.

Ens compartiries una cita que t’inspiri:

“Surt i fes alguna cosa. La teva presó no és la teva habitació: ets tu”, de Sylvia Plath.

Vols afegir algun recurs o eina que pugui ser d’interès per a la comunitat?

Sí, l’Open Ideo. És una iniciativa pràctica d’innovació oberta d’IDEO, que permet que les persones de tot el món s’uneixin i crein solucions per resoldre necessitats socials. La plataforma d’OpenIDEO amplia el poder del crowdsourcing, equipant els participants amb recursos, connexions i eines de disseny per crear un impacte real. 

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!