skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Labs de 5G a la FP

Creació de Labs 5G des d'on poder investigar i fer les pràctiques de formació d'especialització en aquesta tecnologia..Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

SeniorLab

El SeniorLab és l’espai per redefinir la societat, ara longeva, i cocrear-la amb totes aquelles persones i entitats compromeses en aquest propòsit. Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

5Gható

Hackathórealitzat el 7 de febrer per identificar oportunitats de la tecnologia 5G amb agents de la Quàdruple Hèlix del CatSud i la possibilitat d'implementar pilots dins del laboratori tecnològic de 5G de les Terres de l’Ebre ubicat en una nau…

Read more

Col·laboratori Valls

Creació d'un Lab d'innovació social a Valls i l'Alt Camp dins les activitats de VallsGenera, l'institut municipal de desenvolupament local de la ciutat de Valls.Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

Formació i2CAT-ICE – Drons

Aquesta formació va dirigida a professorat de cicles formatius i cursos d'especialització que imparteixin docència en famílies professionals que directament o indirectament tinguin relació amb Drons. S'ampliarà i aprofundirà en les novetats relacionades amb Drons, mostrarà casos d'ús i la…

Read more

E-Brick

Proposta de solució d'un maó de plàstic reciclat que recull l'energia cinètica del vent que impacta a les façanes. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

PECT TuristTIC

Presentació a La Sènia. Realitat virtual social (multi-usuari) en Coontract i desenvolupament d'espai conceptual: Coontract VR.

Read more

Concept Rooms Hologràfiques

Presentació a Interhotel 2021. Realitat virtual social (multiusuari) en Contract i desenvolupament d'espai conceptual: Contract VR. Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

Projecte TANGIBLE

Projecte d'innovació per l'estudi del desenvolupament i el prototipatge de mobiliari de cuina intel·ligent i experimental així com de la definició d'espais professionals pel sector HORECA pels pròxims anys.  Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

VAG (Video Art Game) 2021

Jornades de diverses activitats i presentacions de tecnologies entre diferents entitats del CatSud dins del VAG (Video Art Game) 2021. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more