skip to Main Content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí

Labs de 5G a la FP

Creació de Labs 5G des d'on poder investigar i fer les pràctiques de formació d'especialització en aquesta tecnologia..Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

SeniorLab

El SeniorLab és l’espai per redefinir la societat, ara longeva, i cocrear-la amb totes aquelles persones i entitats compromeses en aquest propòsit. Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

5Gható

Hackathórealitzat el 7 de febrer per identificar oportunitats de la tecnologia 5G amb agents de la Quàdruple Hèlix del CatSud i la possibilitat d'implementar pilots dins del laboratori tecnològic de 5G de les Terres de l’Ebre ubicat en una nau…

Read more

Col·laboratori Valls

Vallsgenera és l'Institut Municipal de Desenvolupament Local de Valls i des de l'entitat impulsen la creació del Col·laboratori de Valls com una eina per promoure la innovació social i digital a la comarca. Amb l'objectiu de capacitar les persones per impulsar…

Read more

Formació i2CAT-ICE – Drons

Aquesta formació va dirigida a professorat de cicles formatius i cursos d'especialització que imparteixin docència en famílies professionals que directament o indirectament tinguin relació amb Drons. S'ampliarà i aprofundirà en les novetats relacionades amb Drons, mostrarà casos d'ús i la…

Read more

E-Brick

Proposta de solució d'un maó de plàstic reciclat que recull l'energia cinètica del vent que impacta a les façanes. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more

PECT TuristTIC

Presentació a La Sènia. Realitat virtual social (multi-usuari) en Coontract i desenvolupament d'espai conceptual: Coontract VR.

Read more

Concept Rooms Hologràfiques

Presentació a Interhotel 2021. Realitat virtual social (multiusuari) en Contract i desenvolupament d'espai conceptual: Contract VR. Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

Projecte TANGIBLE

Projecte d'innovació per l'estudi del desenvolupament i el prototipatge de mobiliari de cuina intel·ligent i experimental així com de la definició d'espais professionals pel sector HORECA pels pròxims anys.  Iniciativa impulsada pel col·laboratori.

Read more

VAG (Video Art Game) 2021

Jornades de diverses activitats i presentacions de tecnologies entre diferents entitats del CatSud dins del VAG (Video Art Game) 2021. Iniciativa generada per entitat/s del col·laboratori.

Read more