Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
Articles

El programa Catalonia Exponential Leaders reconeix Suara Cooperativa per la seva capacitat disruptiva amb el Social Digital Lab

Les deu empreses guardonades destaquen per la seva capacitat de generar un impacte positiu en la societat, generar un valor diferencial i les possibilitats de creixement exponencial

Suara Cooperativa ha estat reconeguda pel programa Catalonia Exponential Leaders per la seva capacitat disruptiva en el camp de la innovació social amb el desenvolupament del Social Digital Lab. Aquest laboratori d’innovació social busca intercooperar en la cerca, disseny, implementació i prova de solucions disruptives que millorin el benestar i la salut mental i física de les persones mitjançant tecnologies de realitat immersiva i virtual.

ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, ha seleccionat 10 empreses catalanes de referència en innovació disruptiva, destacant Suara Cooperativa pel seu impacte positiu en la societat, el seu valor diferencial i les possibilitats de creixement exponencial. Entre els 213 projectes presentats, un 74% d’ells provinents de startups, Suara ha destacat per la seva metodologia integradora, enfocada a resultats i transparència, així com per un equip multidisciplinari i la seva resiliència davant entorns canviants.

El Social Digital Lab de Suara Cooperativa, en col·laboració amb Broomx i el Consorci Sanitari de Terrassa, implanta nous serveis dissenyats per millorar la qualitat de vida de les persones. Amb un enfocament d’innovació oberta basat en el model de la quàdruple hèlix, aquest projecte involucra empreses tecnològiques, centres de recerca, administració i ciutadania per cocrear solucions als principals reptes detectats a través dels seus treballadors i beneficiaris.

El reconeixement de Suara Cooperativa pel programa Catalonia Exponential Leaders subratlla la importància de la col·laboració entre diferents agents per fomentar la innovació i l’impacte social positiu, posicionant la cooperativa com un model d’excel·lència en el sector de la innovació social i tecnològica.

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!