Skip to content
Vols estar al dia de tot el que fem? Inscriu-te aquí
CatCentral, Notícies

El Col·laboratori CatCentral celebra la seva primera plenària, aplegant agents innovadors de les comarques de l’Arc Metropolità

Membres i interessats en la iniciativa es van reunir virtualment per treballar en model organitzatiu i conèixer els projectes actualment en curs

El Col·laboratori CatCentral, constituït l’any 2020 en el marc de la iniciativa Col·laboratori Catalunya, va celebrar el dijous 12 de maig la seva primera reunió oberta amb l’objectiu de donar-se a conèixer i engrescar nous agents innovadors a sumar-s’hi. Durant la sessió, celebrada en format virtual, es van presentar les entitats del territori de l’Anoia, Garraf i Penedès que participen en la iniciativa, així com els seus eixos de treball i els projectes que actualment desenvolupen.

Mitjançant una dinàmica de cocreació, una vintena de participants van treballar de forma col·laborativa la definició del model organitzatiu del col·laboratori. Entre d’altres, es van aproximar les línies de treball, els canals de comunicació a utilitzar per part de la comunitat i també es van proposar nous noms per designar el Col·laboratori CatCentral. La seva vocació és ampliar l’abast d’aquesta comarca per promoure inquietuds i nous projectes d’innovació social i digital al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Bages, Garraf i Maresme.

La jornada va servir perquè membres i interessats en el col·laboratori poguessin presentar-se, compartir i conèixer els projectes potencials i/o incipients que actualment desenvolupen en el territori.

Podeu consultar i/o afegir més iniciatives a l’espai virtual de la sessió

Vols estar al dia de les novetats del Col·laboratori Catalunya?
Segueix-nos!